Italiensk Mad København

Italiensk mad midt i København

Restaurant Sole D’Italia byder på italiensk mad, a’la carte kortet er proppet med alle de klassiske italienske madretter, fra den lækker indbydende antipasto – den farverige forret, til hovedretter, der omfatter både de indbydende pastraretter eller en fiske- eller skaldyrs middag.

Italiensk Mad København

Savner du også maden, som kun italienerne kan lave den? Dine smagsløg vil elske et besøg hos Sole d’italia

Autentisk Italiensk mad i København

Glæd dig til et besøg med autentisk italiensk mad, hos restaurant Sole D’Italia, i hjertet af København.

På det smukke og hyggelige Gråbrødretorv , som er beliggende i det københavnske latinerkvarter, tæt på Strøget, finder du restauranten, der er indrettet den stil du kender fra dine rejser til støvlelandet mod syd.

Alt sammen lavet ud fra kærlighed til maden, på ægte italiensk maner.
Man føler glæden overført til maden hos Sole d’italia.

Uanset, om du kommer på dage, hvor det er for koldt til at sidde ude, eller dage, hvor man bare skal ud, så finder du hyggen og glæden ved at spise autentisk italiensk mad i hjertet af København.

Bordene er dækket på italiensk, med stearinlys på dugene, og med dæmpet belysning i selve restauranten. Indenfor vælger du selv om du vil sidde i kælderen – hvor der er højt til loftet, eller på anden sal.

Sidder du udenfor på en varm sommerdag, oplever du stemningen fra byens pulserende liv, uden at støjen er overvældende… Det er nærmest italiensk på dansk.

Ren hygge med ægte italiensk mad. Kan man forlange mere?

Restaurant Sole D’Italia tilbyder udover et stort a’la carte menukort til aften, også en italiensk frokost samt en indbydende brunch.

Vores personale glæder sig til at vise dig, hvad vi kan tilbyde på denne fantastiske restaurant, midt i hjertet af det smukkeste København kan tilbyde både fastboende og turister.

Vi glæder os til at se dig på Gråbrødre Torv på den bedste italienske mad i København 🙂