Ægte Italiensk mad i København K

Italiensk mad, Italiensk restaurant København

Italiensk mad midt i København

Restaurant Sole D’Italia er beliggende på det hyggelige Gråbrødretorv, en oase midt i den travle indre by. Vi byder på ægte italiensk mad, og menuen er fyldt med klassiske retter fra Norditalien og Toscana med noget for enhver smag; Pizza, pasta og kød- & fiskerettter.

Du kan sidde udenfor på vores opvarmede terrasse eller indenfor i vores historiske og smukke lokaler, ren hygge med ægte italiensk mad. Kan man forlange mere?

Gør som italienerne; start med en antipasto, fortsæt med en en pastaret og vælg derefter hovedretten som kan være fisk, kød eller vegetarisk, afslut hele måltidet med Il Dolce (dessert) og en Correto (Espresso med grappa).

Vores vinkort byder også på alle de italienske klassikere, fra kraftige Baroloer til saftige Chiantier. Vi anbefaler altid at starte måltidet med en aperitivo, og afslutte med en distillato.

Italiensk mad, Autentisk Italiensk restaurant København

 

Autentisk Italiensk mad i København

Glæd dig til et besøg på restaurant Sole D’Italia, i hjertet af København. På det smukke og hyggelige Gråbrødretorv , beliggende i Latinerkvarteret, tæt på Strøget og Nørreport, finder du restauranten, der er indrettet i den stil du kender fra dine rejser til støvlelandet mod syd.

Hér føler man den italienske kærlighed til mad og samvær med venner og familie. Traditionen tro elsker de at mødes over god mad og vin, og et måltid tager lang tid og består af mange retter.

Man føler glæden overført til maden hos Sole d’Italia, og den italienske charme er gennemført. Et besøg hér, er det tætteste man kommer på Italien så langt nordpå.

Vi glæder os til at se dig på Gråbrødre Torv, hvor vi serverer den bedste italienske mad i København.