Private selskaber – Julefrokost & Nytårsmenu 2017

Smukke lokaler i historiske omgivelser

Byens hyggeligste Italienske restaurant Sole D´ Italia ligger i historiske og fredede bygninger. Smukke og unikke lokaler, som du ikke finder andre steder i København, perfekt til private selskaber.

Restauranten er på 2 plan, med private selskabslokaler ovenpå så jeres fest er uforstyrret og hel privat.

Lokalerne er opdelt i 4 mindre lokaler,  hver med plads til op til 30 personer. Det er muligt at have et mindre selskab eller selskaber på op til 90 personer.

Lokalerne er ideelle til fødselsdage, bryllupper, barnedåb eller andet som du gerne vil fejre i smukke omgivelser med lækker italiensk mad. I får en helt privat afdeling af restauranten, og vi har bevilling til kl. 05.00,så festen kan fortsætte.

Hvis vejret tillader, kan man også sidde udenfor på Københavns smukkeste torv, Gråbrødre torv. Hér kan man nyde udsigten til de charmerende bygninger under det 100 år gamle Platantræs krone.

Her kan vi servicere et selskab på 90 gæster af gangen.

Menuen sammensætter vi sammen efter jeres ønsker.

private selskaber

Tryk på linket her og send os en mail med din forspørgelse.

Eller ring til os på +45 33 32 47 46.

Hvis vi ikke tager telefonen, skyldes det travlhed, læg da en besked og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Julefrokost menuer 2017:

Julefrokost Menu 1;
Forret;
Kæmpe rejer i hvidvinssauce serveret med salat
Hovedret;
Oksemørbrad flamberet i tomat flødesauce serveret med frisk mozzarella og dagens garniture
Dessert:
Tiramisu

Julefrokost Menu 2;
Forret;
Marineret Tun Carpaccio
Hovedret;
Andebryst med appelsinsauce serveret med dagens garniture
Dessert:

Tartufo al Cioccolato (Italiensk trøffel is med chokolade)

Vegetarisk menu også mulig

Pris for begge menuer 349,- inkl. Velkomstdrink

 

NYTÅRSMENU 2017

4 RETTERS MENU MED VELKOMSTDRINK 749,-

Forret;

Astice alla catalana

Hummer med cherrytomater og basilikum.

Lobster with cherry tomatoes and basil

Mellem ret

Ravioli di spinaci al burro e salvia.

Ravioli med spinat i smør salvie sauce.

Ravioli with spinach in butter and sage sauce

Hovedret

Filetto alla Wellington

Oksemørbrad indbagt i butterdej med parmaskinke og karljohan svampe.

Wrapped beef tenderloin in puff pastry with parmaham and Carl Johan mushrooms

Dessert

Tortino al cioccolato.

Chokoladekage med skovbær.

Chocolate cake with forest fruits

 

Vegetarisk menu også mulig