Din browser har deaktiveret JavaScript!
I samarbejde med easyTableBooking.dk

Italiensk mad

Rustikt og autentisk italiensk restaurant i København K

Hos Ristorante Sole d´italia serverer vi hver dag dagens ret – spørg blot tjeneren! Vi serverer klassiske retter fra syd Italien og Toscana. Vores italienske kokke kreerer velsmagende menuer og italienske specialiteter, så man føler sig hensat til et bord ved en restaurant i Toscana.

Langt størstedelen af vores råvarer er økologiske og meget leveret direkte fra Italien – da vi ikke går på kompromis med kvalitet og serverer det bedste fra Italien.

Vores vin er også direkte importerer fra egne vingårde i Italien, stort udvalg af italienske vine til fair priser. 

Vi har desuden et stort udvalg af Grappa og andre italienske digestive.

Sole d´italia´s speciale er pizzaer, som vi laver i en autentisk italiensk brændeovn. Stenovnen frembringer en hel speciel smag,  som en ægte italiensk pizza skal smage.

Tre-retters menu fra Italien

I Italien består en middag af mange små retter, og man sidder længe til bords og nyder vinen, maden og hinandens selskab.

Ofte starter måltidet med en platte antipasto som den appetitvækkende og farverige forret, god til deling og en god appetitvækker. Hovedretten består ofte af fisk eller skaldyr fra havet, serveret med pasta eller risotto. Til dessert anbefaler vi en vores mange hjemmelavede desserter, som f.eks en delikat tiramisu eller andre italienske desserter eller en platte med ost med grappa og kaffe. 

De klassiske retter

Vi har naturligvis også både klassiske pastaretter og pizza på kortet til dem, der blot vil nyde en enkel, velsmagende og mættende ret. Har I børn med, tilbereder vi gerne en særlig børnemenu.

Kom ind og bliv forkælet på ægte italiensk manér.

Italiensk mad serveret med italiensk charme.

Call Now Button