Din browser har deaktiveret JavaScript!
I samarbejde med easyTableBooking.dk

Historie

Ristorante Sole d´italia Italiana – klassiske italienske retter

Vi åbnede dørene i 2002 med den klare målsætning at kunne præsentere Københavns bedste og mest autentiske oplevelse i det italienske køkken. Ristorante Sole d´italia har i dag masser af stamgæster, og vi bestræber os på at skabe en hyggelig og personlig atmosfære, hvor Italien spiller en rolle i alt.

Vi tilbyder os med et a’la carte kort proppet med alle de klassiske italienske retter, fra den lækre og indbydende antipasto til klassiske hovedretter, der omfatter både de indbydende pastaretter, eller en fiske- eller skaldyrs middag.

Spis ægte italiensk mad på Ristorante Sole d´italia

Savner du også maden, som kun italienerne kan lave den? Dine smagsløg vil elske et besøg hos Ristorante Sole d´italia.

Glæd dig til et besøg på en autentisk italiensk restaurant i hjertet af København.

På det smukke og hyggelige Gråbrødretorv , som er beliggende i det historiske torv, hvor vi byder på den flotteste beliggenhed i københavn med 100 siddepladser med solrig udeservering tæt på Strøget, finder du restauranten, der er indrettet i den stil, du kender fra dine rejser til støvlelandet mod syd.

Alt sammen lavet ud fra kærlighed til maden – akkurat som en ægte italiener ville gøre det.

En hyggelig og sydlandsk atmosfære

Uanset om du kommer på dage, hvor det er for koldt til at sidde ude, eller dage, hvor man bare skal ud, så finder du hyggen og glæden ved at spise på en autentisk italiensk restaurant i hjertet af København.

Bordene er dækket på italiensk, med stearinlys, og med dæmpet belysning i selve restauranten. Indenfor finder du samme søde personale, der giver dig en god oplevelse.

Sidder du udenfor på en varm sommerdag, oplever du stemningen fra byens pulserende liv, uden at støjen er overvældende… Det er nærmest italiensk på dansk.

Ren hygge med ægte italiensk mad. Kan man forlange mere? Ristorante Sole d´italia tilbyder udover et stort a’la carte menukort til aften også en italiensk frokost samt en indbydende brunch.

Vores personale glæder sig til at vise dig, hvad vi kan tilbyde på denne fantastiske restaurant, midt i hjertet af det smukkeste, København kan tilbyde både fastboende og turister.

Vi glæder os til at se dig på Sole D´Italia Gråbrødretorv i København.

Call Now Button